top of page
Zoeken
  • Doula Ilse

Over mij, wie ben ik?

Ik ben Ilse, 54 jaar, ik heb een partner en 2 jongvolwassen kinderen, woon in het mooie Lier, en word binnenkort voor de eerste keer oma (spannend! 🥰)!


Geruime tijd zat ik in de bankwereld, maar de job gaf me steeds minder en minder voldoening. Na een zware burn-out en meer dan een jaar thuis te hebben gezeten, heb ik een tijdje stilgestaan bij mezelf. Toen kwam ik na een reeds levenslange interesse in nieuw leven, bij de opleiding van Doula of geboorte- en zwangerschapscoach terecht. Vooral het aspect “zorgen voor” is echt mijn ding. Ook de mensen informeren en bijstaan, is wat ik enorm boeiend vind.

Eind 2017 begon ik aan mijn opleiding en jaar later mocht ik ervaren wat het was om doula te zijn tijdens mijn stages. Toen wist ik het zeker: Wat een fijn beroep is dit!


Ik ben een heel open, creatief, sociaal en empathisch iemand, heb veel geduld en verantwoordelijkheidsgevoel. Ook hou ik van leuke babbels met mijn vriendinnen en zo nu en dan een heerlijke citytrip! Ik kan enorm genieten van een etentje (thuis of uit) met vrienden of mijn gezin. Ik vind het beleven van een positief geboorteverhaal zo belangrijk en wil jullie daar graag bij helpen en ondersteunen!


Ik droom ervan om de mooiste foto's te mogen maken tijdens de bevalling. Daar volg ik op dit moment nog een avondcursus fotografie voor. Oefenen, oefenen, oefenen,.... 📸


Ik blijf me graag verdiepen en bijleren. Daarom ben ik recent begonnen aan de opleiding hypnobirthing, waarmee ik koppels kan helpen om zich goed voor te bereiden op de geboorte van hun kindje. Ook volg ik nog een opleiding babymassage, om jonge mama’s te leren hoe ze hun baby’s kunnen verwennen 💕


Heb je interesse in een Doulabegeleiding, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wil je gewoon nog wat extra informatie? Laat gerust iets van je horen via het contactformulier op mijn website of volg mij via Facebook/Instagram en stuur me een PB!


Hopelijk tot snel!


185 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page